Baden, Austri
+43 (0) 699 10363238
office@17-shkurti.at

Mirë se erdhët në faqen tonë

Gjithmonë në shërbim të kulturës, gjuhës, trashëgimisë dhe identitetit.
Hap pas hapi drejt integrimit.

Kryesia

Kaltrina Durmishi, Kryetare
Bajram Turkaj, Nenkryetar
Armend Nuredini, Sekretar
Agnesa Hasi, Zv. Sekretare
Armend Kalimashi, Arkatar
Rrezarta Turkaj, Zv. Arkatare


Drejtuese te valleve: Diellza Turkaj, Doruntina Turkaj, Agnesa Hasi
Drejtues i orkestres/udheheqes artistik: Hamdi Hyseni

Lajme rreth nesh

Na kontaktoni

Per pytje rreth pjesmarrjes apo antarsimit, ose pytje rreth reverzime per ahengje private :

Contact form will be displayed here. To activate it you have to set the "contact form shortcode" parameter in Customizer.

Na kontaktoni per rezervime ne ahengjet e juaja private!